• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Kirándulás a Dunán

KIRÁNDULÁS A DUNÁN MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL
BUDAPEST - PASSAU- LINZ - BÉCS - BUDAPEST

Indulási időpontok 2017-ben kidolgozás alatt.

PROGRAM

1. nap
09:00  Indulás Budapestről Passauba autóbusszal. Útközben rövid pihenőkkel.
Érkezés Passauba a szállodába késő délutáni órákban. A szobák elfoglalása. Késő délután gyalogos városnézés Passauban.
Vacsora a szállodában.

2. nap
Reggeli után buszos városnézés Passauban, majd délután transzfer a kikötőbe.
13:15 felszállás az MS Kaiserin Elizabeth II. kirándulóhajóra.
Kétfogásos üdvözlő ebéd a hajón.
15:15 – 16:15 - Engelhartszell - Érkezés után a rokokó stílusban épült trappista templom meglátogatása.
17:35 – 18:10 - Obermühl - A kikötőben fúvószenekarral várják a hajó utasait egy kis uzsonnára. Megkóstolhatják a híres helyi mustot (főleg körtéből, szőlőből és más gyümölcsökből készült könnyű fehérbor) és frissen sütött bajor kenyeret sóval meghintve. Indulás Linz felé. Négy fogásos vacsora a hajón
20:45 - Linz - Érkezés Linzbe. Transzfer a szállodába.

3. nap
Reggeli a szállodában, utána transzfer a hajóhoz.
08:30 - Hajóraszállás Linzben. Indulás Linzből, az úton Grein felé a hajóból láthatják többek között Enns-t, Ausztria legrégebbi városát.
11:40 – 16:00 Érkezés Greinbe, ahonnan busszal utazunk tovább Melk városába, ahol meglátogatják a kolostort és a múzeumot.
17:30-18:45 - Dürnstein - Kikötés után séta a városban, a híres Zöld Veltelini bor hazájában, ahol megtekinthetik az impozáns apátsági templomot, Ausztria egyik legszebb barokk építményét (belépő: 2,20-3,65 euró).
Majd négyfogásos kapitányi vacsora a hajón. Vacsora után kb. 21:00-kor Tullnál elhagyjuk a hajót és buszunkkal indulunk bécsi szálláshelyünkre.
Kb. 22:00 Bécs – Érkezés a szállodába forgalomtól függően.

4. nap
Reggeli a szállodában, majd buszos városnézés Bécsben. Délelőtt folyamán látogatás az impozáns schönbrunni kastélyhoz, ahol egy bemutató alatt ellessük az eredeti osztrák almásrétes készítésének rejtelmeit. A császári recept birtokában egy frissen sült "apfelstrudel"  és egy csésze kávé, tea vagy forrócsokoládé mellett igazi almásrétes függőké válhatunk. Rövid szabadidő a kastélykertben, majd busszal visszautazunk Bécs belvárosába, ahol szabadprogram keretében egyénileg barangolhatjuk Ausztria fővárosában.
Indulás Budapestre autóbusszal a délutáni órákban.
Érkezés a késő esti órákban.

Az utazás minimum 20 teljes árat fizető fő esetén indul!

***

UTASAINK TOLLÁBÓL:

"Tisztelt MAHART Tours!
Nagyon jól éreztük magunkat a májusi hajóúton, az idegenvezető felkészültsége és szolgálatkészsége példaértékű. A jövő évi utazási ajánlatukat biztosan tanulmányozni fogjuk!"
 "Budapest-Passau-Linz-Melk-Bécs-Budapest. 2016. május 4-7.

  ***
Kedves Beatrix!
A kiváló szervezésnek, fuvarozásnak és Nagy Gábor idegenvezetőnek köszönhetően csodálatos négy napban volt a múlt héten részünk. Rengeteg élménnyel, kalanddal és új kedves ismerettségekkel gazdagodva  jöttünk haza.Köszönjük szépen és további jó munkát, sikeres szervezést kívánunk!"
Horváthné Jelen Emília
Leszl Tamás

***
"...2013. július 3 - 6 között vettünk részt Budapest - Passau - Budapest programon.Gyakorlott utazók vagyunk és minden esetben a minőségi utakat, a nívós szolgáltatást keressük szabadságunk alatt, hogy megfelelő pihenést és kikapcsolódást élvezhessünk. Az Önök által szervezett utazás első percétől az utolsóig a kínált színvonal és programnál végig többet kaptunk mint amire számítottunk. Kezdve a Duna parti gépkocsi parkolás ügyintézésénél a figyelmességüket ill. az egész út során valamennyiük sok mosolyát, az igényes idegenvezetést Nagy Gábor részéről tisztelettel megköszönjük. Biztosak vagyunk abban, hogy Önök képviselik azt az irányt mely a jövő. Munkavégzésük, szolgáltatásuk színvonala példaértékű. Igaz, néhány program önhibájukon kívül elmaradt, de ezt a körülményt is képesek voltak úgy kezelni, hogy mindenki elégedett maradt.
 Környezetünkben csak a legnagyobb elismeréssel szólunk az Önök munkájáról és mindenkinek ajánljuk az útjaikat...
Sok sikert kívánunk és jó egészséget a jövőben!"

***
"...  minden nagyon rendben volt, nagyon jók voltak a szállodák, kényelmes a hajó, finomak az ételek , igazán szép út volt, csak rövid ! Külön megdicsérem az idegenvezetőnket, mindenre odafigyelt, nagyon sok információt és érdekes kiegészitéseket hallottunk tőle....várom a következő hajóutat!"

***
"Budapest-Passau-Budapest. 2013.jul.3-6.
Nagyszerüen szervezett és végrehajtott út volt, KITÜNŐ IDEGENVEZETŐVEL!
Szerencsés vagyok,hogy részt vehettem ezen az utazáson, talán lesz még lehetőség máskor is hasonlóra... "

***
Kedves Utaztatónk!
A Budapest Passau-Budapest utazáson vettünk részt 2014. július 23-26 között. Az utaztatás zökkenőmentes lebonyolítását Nagy Gábor professzionális szintű szakmai tudásával biztosította, fiatal kora ellenére igen nagy tárgyi tudással rendelkezik, és ezt az utazókhoz igazítva igyekezett átadni, szerény véleményem szerint igen jó hatásfokkal:-). Gergő aki a kormányt fogta, szintén remek partner volt, udvarias, figyelmes és kiváló járművezető...

***
Kedves MAHART TOURS!
... Elárulom, nagyon tartottam ettől a kirándulástól, mert életemben először töltöttem el pár napot a férjem nélkül. Nos, minden aggodalmam dacára a kirándulás nagyon-nagyon jól sikerült, számomra mindig egy csodás emlék marad.
Köszönhető mindez Gábornak és Gergelynek, a két őrangyalunknak, akik mindent megtettek azért, hogy mindannyian a legjobban érezzük magunkat. Az autóbuszban töltött idő is nagyon kellemes volt: Gábor remek történetekkel szórakoztatott bennünket, Gergely pedig rendkívül körültekintően és gondosan vezetett. Mindkettőjüknek szívből köszönöm ezt a csodás élményt, amit megkoronáz a Kaiserin Elizabeth hajó nagyszerűsége. A szállások is kiválóak voltak, nagyon élveztem...

még töltünk