• (06) 1-48-44-012
  • tours@maharttours.com

MAHART Tours Utazási Iroda

ÁSZF ÉS UTASTÁJÉKOZTATÓ

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás

Kérjük foglalás előtt olvassa el figyelmesen a MAHART PassNave Kft. - MAHART Tours utazási csomagra vonatkozó szerződéséhez kapcsolódó tájékoztatót, mely az tazók teljes körű tájékoztatásának megfelelően, a hatályos jogszabályok alapján készült.

A MAHART PassNave Kft. - MAHART Tours által Önnek felkínált utazási szolgáltatások kombinációja az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet értelmében vett utazási csomag.
Ennél fogva az utazási csomagra vonatkozó valamennyi jogosultság megilleti Önt. Az utazási csomag szerződésszerű teljesítéséért teljes egészében a MAHART PassNave Kft. - MAHART Tours felelős.
Ezen kívül a MAHART PassNave Kft.-MAHART Tours a jogszabályi előírásoknak megfelelően védelemmel rendelkezik arra az esetre, ha fizetésképtelenné válik, annak érdekében, hogy az Ön által befizetett pénzösszegeket visszatérítse, és amennyiben az utazók szállítása a csomag részét képezi, Önt hazaszállítsa.
A MAHART PassNave Kft.- MAHART Tours a fizetésképtelenséggel szembeni védelemért felelős Európai Utazási Biztosító Zrt.-vel kötött szerződés révén gondoskodott a fizetésképtelenséggel szembeni védelméről. (EUB Zrt., 1132 Budapest,  Váci út 36-38., Tel: +36 1 452 3580, Email: ugyfelszolgalat@eub.hu)

 

Letölthető dokumentumok

Általános Szerződési feltételek - ÁSZF --- FELTÖLTÉS ALATT
Elektronikus úton kötött utazási csomagra vonatkozó tájékoztató
Utazási csomagra vonatkozó tájékoztató

 

még töltünk