• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Az ókori Görögország nyomában

 

 

Az ókori Görögország nyomában

 

 

​

 

Hajó: MSC Musica

Indulás: 2020.05.03.

Régió: Földközi-tenger kelet, Mediterrán térség

Útvonal: Velence - Brindisi - Katakolon - Szantorini - Piraeus - Korfu - Kotor - Velence

 

​  ​  

 

Részvételi díj: 

Belső kabinban: 939 EUR-tól/fő

Ablakos kabinban: 1039 EUR-tól/fő

Balkonos kabinban: 1239 EUR-tól/fő

 

 

Az utazás részletei


 

MSC Musica 2020.05.02- 05.10.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

1.nap: Budapest-VelenceIndulás a késő esti órákban Budapestről Velencébe. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

2.nap: Velence, OlaszországÉrkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Brindisi, Olaszország: Brindisi egy csodaszép kikötőváros a dél-olaszországi Puglia régióban, az olasz csizma sarkában. Az ide érkezők megtekinthetik a gyönyörű Castello Alfonsino várat, amelyet a 14. században építettek a kikötő védelmére. Brindisi-ben járva megcsodálhatjuk még többek közt a város 12. századi katedrálisát és a Régészeti Parkot is. A tengerparti öböl, a hangulatos kis utcák és az ősi műemlékek egészen biztosan elvarázsolják az ide érkező turistákat.

Érkezés a kikötőbe 13:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan..

Indulás 19:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Katakolon, Görögország: Katakolon Görögország nyugati részén található kis kikötőváros, amelyet Olümpia kapujának is neveznek. A híres játékok szülőhelye, az ókori Olümpia a várostól csak néhány kilométer távolságra található, keleti irányban. Kirándulásaink minden utazót hozzásegítenek az ókori hellén civilizáció mélyebb megértéséhez.

Érkezés a kikötőbe 11:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Santorini, Görögország​: A gyönyörű sziget, Szantorini takaros fehér házai, a csodálatos virágos rétek és az azúrkék tenger elvarázsolják az ide látogatót. Itt valósággá válik a magazinokban látott görög táj, és talán itt látható a világ legszebb naplementéje.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

6.nap: Pireusz / Athén, Görögország: Pireuszban, a főváros Athén kikötőjében partra szállva az antik kor világszerte ismert látnivalói, az Akropolisz és a Panthenon várják az utazókat. A történelmi látnivalókon kívül a modern Athén kirakodóvásárai, tavernái és ajándékárusai nyújtanak kellemes szórakozást.

Érkezés a kikötőbe 07:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 16:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Korfu, Görögország: A zöld sziget, Korfu, a zene és a dalok szigete, a hagyomány és a modern tökéletes kombinációja. A második legnagyobb Jón-sziget a csodálatos strandok, a buja növényzet és a felejthetetlen emlékek szigete.

Érkezés a kikötőbe 12:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 18:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Kotor, Montenegró: A Földközi-tenger öblében található kikötőváros, Kotor és a várost körülvevő fal az Unesco Világörökség része. 1420 és 1797 között velencei fennhatóság alatt lévő város a mai napig őrzi a korabeli építészeti stílusjegyeket. 

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 13:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Velence-BudapestÉrkezés 08.30 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

Részvételi díj tartalmazza

utazást busszal Budapestről a kikötőig Velencébe és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös
rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

kikötői illetéket (kb. 140 EUR (47.600 Ft)/fő)), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/ fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Útvonal

Velence (IT) • Brindisi (IT) • Katakolon (GR) • Santorini (GR) • Piraeus (GR) • Corfu (GR) • Kotor (ME) • Velence (IT).

A hajótársaság az útvonal változtatás jogát fenntartja.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

 

 

​  ​  ​

még töltünk