• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Carnival Hajótársaság

Alaszka   Hawaii

Carnival Cruise flotta

Desztinációk

  • Karib-tenger
  • Mexikói Riviéra
  • Hawaii
  • Kanada és New England
  • Alaszka
  • Földközi-tenger

Néhány szó a hajótársaságról

A Carnival Cruise Lines hajótársaság a világ vezető hajótársaságai közé tartozik. Elérhető áron kínál minden igényt kielégítő szolgáltatásokat ifjaknak és örökifjaknak. Óriáshajóin felfedezheti a világ legszebb tájait, miközben ötcsillagos szállodának megfelelő kényelemben és szolgáltatásokban lehet része. Legtöbb hajója Miamiból indul a Karib-térségbe, de induló kikötői többek között Port Canaveral, Tampa, Fort Lauderdale, Galvestone, New Orleans és New York is. A Carnival Cruise Line kínálatában rövidebb és hosszabb időtartamú hajózások is megtalálhatóak.

Éttermei a nemzetközi konyha remekeit vonultatják fel, de A’la Carte éttermeiben akár homárt vagy steaket is fogyaszthat külön térítés nélkül! A hajótársaság fő célja, hogy a hajón töltött napok igazi „vizes” élményt nyújtsanak az egész család számára, ebben nyújt segítséget a fedélzeten található mini vízipark és csúszdák. Természetesen a sportolni vágyókat sem engedi a hajótársaság unatkozni, hiszen kosárlabdapálya, minigolf pálya, futópálya és asztalitenisz is található a Carnival Cruise Lines hajóin.

 

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a kiválasztott kabinkategóriában, kikötői illetéket, teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (csak a büféétteremben tea, kávé, víz, jegestea a nap 24 órájában), sport/fitness és szórakoztató létesítmények használatát.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: kötelező borravalót kb. 13 USD/fő/éj, a kikötőbe jutás költségét, kikötői parkolást, kikötői transzfert, fakultatív kirándulásokat, italok árait, személyre szabott szolgáltatásokat, wellness részleg használatát, személyes kiadásokat, sztornóbiztosítást 5 % és BBP biztosítást 500 Ft-tól/fő/nap.

 

Vízum: magyar állampolgároknak az Egyesült Államokba ESTA engedély, Karib-térségben  be-, illetve kilépési engedélyek szükségesek, kérjük érdeklődjön irodánkban!

Útlevél szükséges, amelynek a visszaérkezés dátumától számítva még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 

Gyerekkedvezmény: 21 éves korig csak 25 év feletti hozzátartozóval utazhat! Kedvezményes gyermekár nincs.

 

Kérjük, pontos árkalkulációért keresse kollégáinkat!

Egy-, három- és négyágyas kabinok korlátozott számban állnak rendelkezésre!

 

még töltünk