• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Costa Hajótársaság

Skandinávia   Közel-Kelet

Costa Cruises flotta


Desztinációk

  • Amerika
  • Európa
  • Skandinávia
  • Ázsia
  • Közel-Kelet
  • Óceánia
  • Afrika

Néhány szó a hajótársaságról

A Costa Crociere S.p.A. olasz hajótársaság a Carnival Corporation & plc Group tagja, immár 67 éve törekszik ugyanolyan szenvedéllyel és minőséggel kiszolgálni utasait. Flottája jelenleg 16 hajóból áll, melyből 3 felújított hajóján a hajótársaság egy új stílusú, úgynevezett "lassú hajózást" vezetett be, Costa neoCollection márkanév alatt. A Costa neoCollection legfőbb stílusjegyei között szerepelnek a következők: hosszabb kikötési időtartamok, kisebb és családiasabb hajók, a nagyobb óceánjárók által megközelíthetetlen desztinációkat érintő exkluzív útvonalak, a „kitaposott ösvénytől” távolabb eső célállomásokon való kikötések, bensőséges nyugalmat idéző belső terek. A hajótársaság igyekszik megőrizni és bemutatni a helyi gasztronómiai hagyományokat, tradicionálisan készített helyi ételek előtérbe helyezésével. A különlegesen megtervezett parti kirándulások segítenek az utasoknak még jobban megismerni a helyi látnivalókat, legyen a gasztronómiai vagy kulturális nevezetesség. A Costa neoCollection nem más, mint meghívás olyan hajóutakra, amelyekre a legkisebb mértékben sem jellemző a feszített tempó. A neoCollection-hajóutak nyugodt tempójával összhangban, a vendégek 18:30 és 22:30 között tetszés szerint bármikor étkezhetnek anélkül, hogy alkalmazkodniuk kellene valamilyen ültetési rendhez.

 

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a kiválasztott kabinkategóriában, a hajón teljes ellátást és korlátozott italfogyasztást (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz; napközben kávé, tea, víz a hajó büfééttermeinek nyitva tartási idején belül), a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötői illetéket és Costa biztosítást, a kikötőbe jutás költségeit, parkolást, transzfereket, az esetlegesen felmerülő vízumköltségeket, az italfogyasztás egy részét (minden alkoholtartalmú ital és bizonyos üdítőitalok), a személyes kiadásokat, a kötelező borravalót a hajóút végén EUR 10,-/fő/éj, a parti kirándulásokat, egyes wellness- és szórakoztató létesítmény használatát, az útlemondási biztosítást, mely a hajóút értékének 1,5 %-a,  betegség, baleset, poggyászbiztosítást 500 Ft-tól/fő/nap

 

Vízum: magyar állampolgároknak az Európai Unión belül nem szükséges, egyéb desztinációknál, kérjük érdeklődjön irodánkban (Szentpétervár, USA ESTA stb.)!

Útlevél szükséges, amelynek a visszaút dátumától még 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 

Gyerekkedvezmény: a gyermek két felnőttel egy kabinban 17 éves korig csak kikötői illetéket és a kötelező borravalót fizeti!

 

Kérjük, pontos árkalkulációért keresse kollégáinkat!

Egyágyas-, három- és négyágyas kabinok korlátozott számban állnak rendelkezésre!

2014. novembere óta új ékesség ragyog a Földközi-tengeren, Costa Diadema néven. Ízlésességével, szolgáltatásaival és felszereltségével méltán viselheti a „Made in Italy” márkajelzést. Megszámolhatatlan új élménnyel gazdagodhatnak a fedélzetén utazó vendégei, hiszen számos szórakozási, sportolási és relaxációs program és szolgáltatás várja őket. A Costa Diademán minden álom valóra válhat.

még töltünk