• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Csoportos Földközi-tengeri hajóutak

 

9 napos hajóút - Sztárok és kristálytiszta tengerpartok

 

 

 

Hajótársaság: MSC Cruises

Hajó: MSC Seaview

Utazás: 2019.10.20-28. 

 

 

 

Útvonal: Genova - La Spezia - Civitavecchia - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona - Ajaccio - Genova

 

 

Részvételi díj

 

Belső kabinban: 1878 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

Ablakos kabinban: 2278 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

Balkonos kabinban: 2578 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

 

 

Az utazás részletei


MSC Seaview 2019.10.20 - 10.28.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

 

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 18.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

3.nap: La Spezia, Olaszország: Liguria régiójában, a La Spezia-öböl északi partján fekvő La Spezia Olaszország egyik legjelentősebb kereskedelmi és hadikikötője. Számos múzeum és a 13. századi Santa Maria Assunta katedrális várja az idelátogatókat. A városból könnyen megközelíthető az ámulatba ejtő Cinque Terre. Az öt autentikus olasz faluból álló Ligur-tenger menti partszakaszt, az UNESCO a világon egyedülálló látványa miatt vette fel a Világörökség listájára.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Cinque Terre Nemzeti Park (időtartam kb. 7 óra, ebéd nélkül)  

Cinque Terre olaszul annyit tesz „Öt Föld”, nevét mégis a területén található öt festői szépségű faluról kapta Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola és Riomaggiore, mint apró ékkövek bújnak meg a Ligur-tenger mentén és az UNESCO Világörökségi kincsei közé sorolandók. Egynapos kirándulásunk úti célja a nehezen megközelíthető és érintetlen Cinque Terre régió. Buszos utunk a szintén a Világörökség részét képező Portovenerébe vezet, ahol az idegenvezető ismerteti az elbűvölő halászfalu történetét. A hajókirándulás előtt szabadidő áll rendelkezésükre, amelynek keretében bebarangolhatják a település hangulatos utcáit. A hajókázás lehetőséget biztosít, hogy megcsodálják a partszakasz gyönyörű természeti látnivalóit. Cinque Terre legnagyobb falujánál, Monterosso al Marenál kötünk ki, ahol szabadidő keretében megtekinthetik a 14. században épült San Giovanni Battista templomot és betérve az egyik kávézóba, étterembe megebédelhetnek (az ebédet a részvételi díj nem tartalmazza). A kirándulás végén vonattal utazunk Levantoig, majd busszal La Spezia kikötőjébe.

Részvételi díj: felnőtt 80 EUR/fő, gyerek (2-13,9 éves) 60 EUR/fő

Információ: A kirándulás nem alkalmas mozgásukban korlátozott és kerekesszékes vendégeknek. Amennyiben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé a hajókirándulást, vonattal utaznak Monterosso al Mareba.

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

4.nap: Civitavecchia, Olaszország​: Civitavecchia kikötőváros mintegy félórányira fekszik az olasz fővárostól, Rómától. Az “Örök Város” nem igényel különösebb bemutatást, hiszen a világ egyik turisztikai központja. Nincs még egy ilyen történelmi hely a világon, ahol lépten-nyomon fantasztikus császári templomok, etruszk síremlékek, korai keresztény templomok, középkori harangtornyok romjaiba botlunk, reneszánsz palotákat, pompás barokk bazilikákat csodálhatunk meg a mindig ragyogó napsütésben.

Érkezés a kikötőbe 07 :00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Róma városnézés gyalogosan (időtartam kb. 7,5 óra, ebéd nélkül)  
 
Rómát látni kell! A kb. másfél órás transzferút után az Örök Városban várja Önöket az idegenvezető, akivel az egész napos kirándulás során gyalogosan, testközelből fedezhetik fel a várost. Elsőként a mai napig a világ legnagyobb amfiteátrumának számító Colosseumot tekintik meg kívülről, majd a közeli Forum Romanumon, az ókori Róma fő közterén idézik fel a múlt eseményeit. Ezt követően a Piazza Santi Apostolin haladva a Spanyol Lépcső alatt található, pillangó formájú Piazza Espagna térre érkeznek. A barokk épületek és a Barcaccia szökőkút megtekintése után szabadidő következik, amelynek keretében a közeli bárokban, éttermekben megkóstolhatják a fantasztikus olasz konyha ínyencségeit (az ebédet a részvételi díj nem tartalmazza) vagy vásárolhatnak Róma híres bevásárlóutcáján. A pihenő után tovább sétálnak Róma egyik legjobb állapotban megmaradt antik templomáig, a Pantheonig (kívülről tekintik meg), innen tovább haladva a gyönyörű barokk szökőkutak teréhez, a Piazza Navonához érkeznek. A kirándulás végeztével elbúcsúznak az idegenvezetőtől és autóbusszal visszatérnek a kikötőbe.
Részvételi díj: felnőtt 75 EUR/fő, gyerek (2-13,9 éves) 60 EUR/fő

Információ: A kirándulás nem alkalmas mozgásukban korlátozott és kerekesszékes vendégeknek. Kérjük, a kirándulás alatt kényelmes lábbelit viseljenek. A kirándulás során a Colosseumot csak kívülről tekintik meg.

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

 

5.nap: Cannes, Franciaország: Első osztályú strandok, neves divattervezők butikjai, vásárok, sztárok, festői utcácskák és a parfüm hazája. Kószáljon a híres La Croisette-en a Palais des Festivals-ig, ahol minden évben a híres filmfesztivált tartják. Aztán használja ki az alkalmat, élvezze a történelmi negyedben, a Le Suquet-ben a sétát, a tökéletes kilátást, a kis üzleteket, a kedves utcákat és a kávézókat.

Érkezés a kikötőbe 08:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Monaco és Èze (időtartam: kb. 6,5 óra, ebéd nélkül) 
   
A francia Riviéra két gyöngyszeme várja Önöket ezen a pompás kiránduláson, először a Monacói hercegségbe majd a bájos kis Èze városába látogatunk. Monaco területe alig 2 km2, így a Vatikán után a világ 2. legkisebb országa. Adóparadicsomi pozíciójának köszönhetően úgy vonult be a köztudatba, mint a gazdagok hazája. A kikötőből 1 órás buszút után érkezünk a miniállamba, ahol a gyalogos városnézés az óváros megtekintésével kezdődik. Felérve a hegyre az Oceanográfiai Múzeumot pillantjuk meg, majd a 19. századi monacói Katedrálist, ahol III. Rainer monacói uralkodó és felesége Grace hercegné sírját is őrzik. Sétánk az egykor erődítményként szolgáló, 12. században épült Hercegi Palotánál folytatódik. Az épületet a Grimaldi uralkodócsalád 1297-ben választotta otthonául. Rövid buszozást követően érkezünk Èzebe, a Vaskorból fennmaradt falakkal körülvett, tündérmesébe illő városkába. Különféle építészeti stílusok és a város fekvéséből adódóan páratlan panoráma várja az idelátogatókat – még véletlenül se felejtse otthon a fényképezőgépét! Átlépve a 14. századi kapukon engedje, hogy a szűk, sikátoros utcák megismertessék Önnel a múlt emlékeit. A kirándulás végén ellátogatunk a városban működő Fragonard parfümgyárba, ahol ízelítőt kapunk a parfümök és illatszerek gyártásának folyamatából.

Részvételi díj: felnőtt 80 EUR/fő, gyerek (2-13,9 éves) 60 EUR/fő

Információ: A kirándulást nem ajánljuk mozgásukban korlátozott és kerekesszékes utasainknak.

Indulás 17:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

6.nap: Palma de Mallorca, Spanyolország: Gyönyörű tájainak, kellemes, enyhe éghajlatának köszönhetően a város és a sziget felkapott európai üdülőhely. 

Érkezés a kikötőbe 13:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Városnézés (időtartam kb. 4 óra) 
  
A városnézés fényképezési lehetőséggel kezdődik a város fölött uralkodó gótikus erődnél, a Bellver várnál. Megtekintjük az 1260-ban egy ősi mecset alapjaira épített La Seu gótikus katedrálist. Ezután szabadidő keretében egyénileg lehet az óvárost felfedezni. A Plaza de Toros, a bikaviadalok arénája mind a mai mapig használatban van. Közvetlenül mellette bemutató látható a híres, 19. század óta tenyésztett Majorica gyöngyről, ami olyan jó minőségű, hogy szakember tudja csak megkülönböztetni az igazgyöngytől.

Részvételi díj: felnőtt 60 EUR/fő, gyerek (2-13,9 éves) 50 EUR/fő

Információ: A katedrálisban vaku használata tilos. Kérjük, a kirándulás alatt a vallásos helyek megtekintésekor viseljenek vállakat és térdeket takaró öltözetet. Katedrálishoz kb. 100 lépcső vezet, pihenőhelyekkel.

Indulás 22:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

7.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona, Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Barcelona Gaudi nyomán (időtartam kb. 4 óra) 
 
Az élvezetes kirándulás Barcelona középkori óvárosában, a Barri Gòticban kezdődik a 200 éven át épített Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia katedrális felkeresésével. A séta után szabadidő áll rendelkezésre, majd panoráma városnézés következik, az elegáns Paseo de Grácián haladva Gaudi ikonikus alkotásait, a Casa Milát és a Casa Batllót kívülről tekinthetik meg. A városnézés következő állomása az 1984-ben világörökségi helyszínné nyilvánított Güell Park, amely a 20. század legelején Antoni Gaudi tervei alapján épült. A városnézés végén Gaudi fő alkotása, a lenyűgöző La Sagrada Familia templom külső megtekintése következik.

Részvételi díj: felnőtt kb. 65 EUR/fő, gyerek (2-13,9 éves) kb. 55 EUR/fő

Információ: Kérjük, a kirándulás alatt a vallásos helyek megtekintésekor viseljenek vállakat és térdeket takaró öltözetet.

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

8.nap: Ajjaccio, Franciaország: Az ezerarcú sziget szépsége látogatók tömegeit vonzza a Franciaországtól délkeletre fekvő Korzikára. A természet szerelmesei különösen kedvelik kellemes, enyhe éghajlata miatt, amely gyalogtúrákhoz és egyéb szabadidős tevékenységekhez egyaránt ideális. A főváros, Ajaccio, nyüzsgő kikötőváros, ahol mindenféle ínyenc, helyi terméket megtalál a szivartól kezdve az ízletes tésztákig.

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Korzika természeti látnivalói, Calenque (időtartam kb. 5 óra) 

A hajót elhagyva az autóbusszal északra tartanak majd, a 193-as út mentén, amely a hegyekbe vezet. Tartsa kéznél kameráját, hogy megörökíthesse a tengert és a Sagone öblöt a San Sebastiano hegyszorosból. Csodálatos hegycsúcsok között utaznak tovább a tájat uraló, 2713 m magas Monte Cinto-ig. A Liscia öbölben található falvak és üdülőhelyek mellet elhaladva a festői Cargése faluba érkeznek. A falut a 18. század végén görög bevándorlók alapították, a megálló alkalmával felfedezhetik a falut és az egymással szemben található katolikus, illetve ortodox templomokat. Az utazás a lélegzetelállító Calanques de Pianahoz folytatódik, ahol csodaszép, az eső és a szél által formált vörös gránit sziklákat láthatnak. A vörös sziklákba vájt utakon sétálva megcsodálhatják a különös sziklaszirteket, amelyek olyan egyedi nevekkel rendelkeznek, mint a „Szeretők szíve”, a „Püspök a trónon”, a „Sas” vagy a „Kutyafej”. A kirándulás végén visszatérnek a kikötőbe.

Részvételi díj: felnőtt 67 EUR/fő, gyerek (2-13,9 éves) 50 EUR/fő

Információ: A kirándulás nem alkalmas mozgásukban korlátozott és kerekesszékes vendégeknek. A kirándulás szerpentines úton halad, utazási betegségtől szenvedő utasoknak ezért nem ajánlott. 

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

9.nap: Genova-Budapest: Érkezés 07.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

 

Részvételi díj tartalmazza

Utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérőt az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor

Részvételi díj nem tartalmazza

A kikötői illetéket (kb. 140 EUR (kb. 47.600 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (kb. 3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (kb. 1.700 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 teljes árat fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

 

 

*****

 

11 napos hajóút - Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra

 

Hajótársaság: MSC Cruises

Hajó: MSC Preziosa

Utazás: 2019.11.28-11.07.

 

 

 

Útvonal: Genova - Malaga - Casablanca - Lisszabon - Barcelona - Marseille - Genova

 

 

Részvételi díj

 

Belső kabinban: 2118 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

Ablakos kabinban: 2418 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

Balkonos kabinban: 2718 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

 

 

Az utazás részletei


 

MSC Preziosa 2019.10.28 - 11.07.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

 

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbuszvezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

 

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

3.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

 

4.nap: Malaga, Spanyolország: A tenger és a hegyek határolta Malaga a Costa del Sol partszakasz „fővárosa“. A környék évtizedek óta felkapott úti cél, csodálatos tengerpartja Spanyolország legkedveltebb nyaralóhelye. De a napsütésen és a tengeren kívül más élményt is nyújt a vidék: a csodálatos Marbella, Granadában az Alhambra és Nerja barlangjai könnyen és gyorsan elérhetők Malagából. 

Érkezés a kikötőbe 10:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

 

5.nap: Casablanca, Marokkó: A nyugat-afrikai Casablanca nevét a hasonló című Humphrey Bogart és Ingrid Bergman film örökre a köztudatba égette. Az art deco építészet, az észak-afrikai hagyományok és a francia gyarmatosítás maradványai harmonikus egységet alkotnak. Hagyja, hogy elvarázsolja a különböző kultúrák keveredése ebben a világra nyitott városban vagy élvezze az autentikus Marokkót olyan egzotikus városokban, mint Fez, Rabat vagy Marrakesh.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 23:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

 

7.nap: Lisszabon, Portugália: Lisszabon Portugália fővárosa és Európa legnyugatibb nagyvárosa. A város gyönyörű fekvése és 20 évszádos történelme minden látogatónak egy sor érdekes látnivalót tartogat. Melankolikus népzenéje, a fado ellenére Lisszabon egy dinamikus és kifejezetten vendégszerető város.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

8.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

 

9.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

10.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva kényeztető programok széles választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

11.nap: Genova - Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

 

 

Részvételi díj tartalmazza

Utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 9 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

A kikötői illetéket (kb. 160 EUR (54.400 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

 

 

 

*****

 

10 napos hajóút - Mediterrán kalandozások az ősz szünetben

 

 

Hajótársaság: MSC Cruises

Hajó: MSC Bellissima

Utazás: 2019.10.26-11.03.

 

 

 

 

Útvonal: Genova - La Spezia - Civitavecchia - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona - Ajaccio - Genova

 

 

Részvételi díj

 

Belső kabinban: 1778 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

Ablakos kabinban: 2178 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

Balkonos kabinban: 2578 EUR-tól / 2 fő + kikötői illeték

 

 

 

 

Az utazás részletei


 

MSC Bellisima 2019.10.26 - 11.03.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

 

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 17.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

3.nap: Nápoly, Olaszország: A Nápolyba látogatók a csodálatos látnivalók

és a déli életöröm egyvelegét szívhatják magukba a kirándulások során. Nápoly városa az azonos nevű festői öböl partján található, egyik oldalon Európa második legnagyobb aktív vulkánjához, a Vezúvhoz, másik oldalon a Campi Flegrei („lángoló mezők”) vulkáni területhez - az ókori római legendák szerint Vulcanus otthonához - simulva.

Érkezés a kikötőbe 11:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 19:30 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten vagy a szigeten.

 

4.nap: Messina, Olaszország: Messina bájos városa Szicília északkeleti részén fekszik, hatalmas természetes kikötőjével és a Messinai-szoros közelségével a mediterrán régió egyik legforgalmasabb kikötője. Mind a város megismerése, mind Taormina felkeresése érdekes programnak ígérkezik.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

5.nap: Valletta, Málta: Málta fővárosát, Vallettát az UNESCO 7000 éves történelme miatt vette fel a Világörökség listájára. A múlt mind a mai napig nyomon kísérhető a városban, a kirándulás során betekintést nyerhet a sziget régmúlt történelmébe. A táj és a sajátos építészeti remekművek garantálják a felejthetetlen időtöltést.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőség a hajó fedélzetén.

 

7.nap: Barcelona, Spanyolország: Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, a katalán régió fővárosa. A vibráló város már a középkor óta kulturális és művészeti központ. Barcelona kihagyhatatlan úti cél, függetlenül attól, hogy csak néhány órára vagy akár egész napra érkezik!

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

8.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva kényeztető programok széles választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

(Hamarosan)

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

 

9.nap: Genova - Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

 

Részvételi díj tartalmazza

utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

A kikötői illetéket (kb. 140 EUR (47.600 Ft)/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

 

 

*****

Kanári-szigetek és Madeira

csoportos hajóút ajándék félnapos milánói városnézéssel

 

 

 

 

Hajó: Costa Pacifica
Indulási időpont: 2019. október 3-14.
Időtartam: 12 nap / 11 éj

 

   

 

Útvonal:
Savona (Olaszország) - Marseille (Franciaország) - tengeren - tengeren - Arrecife (Kanári-  
szigetek, Spanyolország) - St.Cruz de Teneriffe (Kanári-szigetek, Spanyolország) - Funchal (Madeira) - tengeren - Malaga (Spanyolország) - tengeren - Civitavecchia/Róma (Olaszország) - Savona (Olaszország)


Utazás: repülővel
Ellátás: teljes ellátás a hajón
Idegenvezetés: a csoportot magyar idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő

 

Részvételi díj

 

csomagár belső kabinban: 1390 euró/fő + illetékek

csomagár ablakos kabinban: 1590 euró/fő + illetékek

csomagár balkonos kabinban: 1 790 euró/fő + illetékek


kikötői illeték : 170 euró/fő
repülőtéri illeték: 90 euró/fő

 

 

 

 

A csomagár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

 • magyar nyelvű idegenvezető kíséret az út teljes időtartama alatt
 • Budapest - Milánó Malpensa - Budapest repülőjegy a WizzAir diszkont légitársaság menetrend szerinti járatával
 • szükséges busztranszferek Milánó Malpensa repülőtér és Savona kikötő között
 • félnapos városnézés Milánóban
 • elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában
 • a hajón teljes ellátás és korlátozott italfogyasztás (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz)
 • a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használata

 
A csomagár az alábbiakat nem tartalmazza:

 

 • repülőtéri illeték (90 euró/fő)
 • kikötői illeték (170 euró/fő)
 • az italfogyasztás egy része (minden alkoholtartalmú ital és bizonyos üdítőitalok)
 • a személyes kiadások (pl. telefon, minibár, stb.)
 • a kötelező borravaló a hajóút végén (felnőtteknek 10 euró/fő/éj, gyermekeknek 4-14 év között 5 euró/fő/éj, 4 év alatt nincs)
 • a fakultatív kirándulások díja (minden kikötési ponton magyar nyelvű kirándulást szervezünk, min. 10 fő jelentkezése esetén)
 • az útlemondási biztosítás, mely a részvételi díj és a repülőtéri illeték értékének 1,5 %-a
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (ennek megkötését feltétlenül javasoljuk)

 

 

 

 

 

 

 

 

*****

 

 

Costával a C betűn - Amszterdamtól Savonáig az Atlanti-óceán partvidékén

csoportos hajóút magyar idegenvezetővel, ajándék félnapos városnézéssel Amszterdamban és Milánóban

 

Hajó: Costa Pacifica
Indulási időpont: 2019. szeptember 12-22.
Időtartam: 11 nap / 10 éj

 

 

 


Útvonal:
Amszterdam (Hollandia) - Dover (Anglia) - Le Havre (Franciaország) - tengeren - La Coruna (Spanyolország) - Leixoes (Portugália) - Lisszabon (Portugália) - Gibraltár (Egyesült Királyság) - tengeren - Barcelona (Spanyolország) - Savona (Olaszország)


Utazás: repülővel
Ellátás: teljes ellátás a hajón
Idegenvezetés: a csoportot magyar idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 25 fő


 

Részvételi díj:

csomagár belső kabinban: 1 390 euró/fő + illetékek 

csomagár ablakos kabinban: 1 690 euró/fő + illetékek

csomagár balkonos kabinban: 1 890 euró/fő + illetékek
kikötői illeték :160 euró/fő
repülőtéri illeték: 60 euró/fő

 

 

 

A csomagár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

 • magyar nyelvű idegenvezető kíséret az út teljes időtartama alatt
 • Budapest - Amszterdam repülőjegy turista osztályon a KLM légitársaság menetrendszerinti járatával
 • Milánó - Budapest repülőjegy turista osztályon, a WizzAir diszkont légitársaság járatával
 • szükséges busztranszferek Amszerdam repülőtér és kikötő, valamint Milánó Malpensa repülőtér és Savona kikötő között
 • elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában
 • a hajón teljes ellátás és korlátozott italfogyasztás (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz)
 • a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használata
 • AJÁNDÉK félnapos városnézés Amszterdamban

AJÁNDÉK félnapos városnézés Milánóban

A csomagár az alábbiakat nem tartalmazza:

 

 • repülőtéri illeték (60 euró/fő)
 • kikötői illeték (160 euró/fő)
 • az italfogyasztás egy része (minden alkoholtartalmú ital és bizonyos üdítőitalok)
 • a személyes kiadások (pl. telefon, minibár, stb.)
 • a kötelező borravaló a hajóút végén (felnőtteknek 10 euró/fő/éj, gyermekeknek 4-14 év között 5 euró/fő/éj, 4 év alatt nincs)
 • a fakultatív kirándulások díja (minden kikötési ponton magyar nyelvű kirándulást szervezünk, min. 10 fő jelentkezése esetén)
 • az útlemondási biztosítás, mely a részvételi díj és a repülőtéri illeték értékének 1,5 %-a. A biztosítás részletes feltételei megtalálhatóak honlapunkon,
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (ennek megkötését feltétlenül javasoljuk)

 

*****

 

 

A Costa Smeralda első útja - Hamburgtól Savonáig

 

csoportos hajóút magyar idegenvezetővel, ajándék félnapos városnézéssel Hamburgban és Milánóban

 

 

Hajó: Costa Smeralda
Indulási időpont: 2019. október 20. - november 3.
Időtartam: 15 nap / 14 éj

 

 

 


Útvonal:

2 nap Hamburg (Németország) - 2 nap Rotterdam (Hollandia) - 2 nap tengeren - 2 nap Lisszabon (Portugália) - 2 nap tengeren - 2 nap Barcelona (Spanyolország) - 2 nap Marseille (Franciaország) - Savona (Olaszország)

Utazás: repülővel
Ellátás: teljes ellátás a hajón
Idegenvezetés: a csoportot magyar idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 25 fő


 

Részvételi díj:

csomagár belső classic kabinban: 1 490 euró/fő + illetékek

csomagár belső prémium kabinban: 1 540 euró/fő + illetékek

 

csomagár balkonos classic kabinban (zárt balkonnal, alacsonyabb fedélzeti szinten/cove balcony): 1 890 euró/fő + illetékek

csomagár balkonos prémium kabinban: 1 940 euró/fő + illetékek


kikötői illeték :200 euró/fő
repülőtéri illeték: 150 euró/fő

 

 

 

A csomagár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

· magyar nyelvű idegenvezető kíséret az út teljes időtartama alatt

· Budapest - Hamburg repülőjegy egy átszállással, turista osztályon a Lufthansa légitársaság menetrendszerinti járataival

· Milánó - Budapest repülőjegy egy átszállással, turista osztályon a Lufthansa légitársaság menetrendszerinti járataival

· szükséges busztranszferek Hamburg repülőtér és kikötő, valamint Milánó Malpensa repülőtér és Savona kikötő között

· elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában

· a hajón teljes ellátás és korlátozott italfogyasztás (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz)

· a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használata

· AJÁNDÉK félnapos városnézés Hamburgban

· AJÁNDÉK félnapos városnézés Milánóban


A csomagár az alábbiakat nem tartalmazza:
 

· repülőtéri illeték (150 euró/fő)

· kikötői illeték (200 euró/fő)

· az italfogyasztás egy része (minden alkoholtartalmú ital és bizonyos üdítőitalok)

· a személyes kiadások (pl. telefon, minibár, stb.)

· a kötelező borravaló a hajóút végén (felnőtteknek 10 euró/fő/éj, gyermekeknek 4-14 év között 5 euró/fő/éj, 4 év alatt nincs)

· a fakultatív kirándulások díja (minden kikötési ponton magyar nyelvű kirándulást szervezünk, min. 10 fő jelentkezése esetén)

· az útlemondási biztosítás, mely a részvételi díj és a repülőtéri illeték értékének 1,5 %-a. A biztosítás részletes feltételei megtalálhatóak honlapunkon,

· betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (ennek megkötését feltétlenül javasoljuk)

 

még töltünk