• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Festői városok és varázslatos szigetek húsvétkor

 

 

9 napos hajóút - Festői városok és varázslatos szigetek húsvétkor - Indulás: 2020.04.03. Budapestről

 

 

 

 

Hajó: MSC Fantasia

Útvonal: Genova - Civitavecchia - Palermo - Cagliari - Palma de Mallorca - Valencia - Marseille - Genova

Indulás: 2020.04.03.

Régió: Mediterrán térség

 

A hajótársaság az útonalváltoztatás jogát fenntartja.

 

  

 

 

 

Részvételi díj:

Belső kabinban: 939 EUR-tól/fő

Ablakos kabinban: 1039 EUR-tól/fő

Balkonos kabiban: 1189 EUR-tól/fő

 

 

Az utazás részletei


MSC Fantasia 2020.04.03 - 04.11.

Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt!

1.nap: Budapest-Genova: Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben felszállási lehetőség Székesfehérváron, Balatonlellén és Nagykanizsán. Az autóbusz vezetők előírt pihenőidejének megfelelően 3-4 óránként megállás és pihenő az autópálya mellett. 

2.nap: Genova, Olaszország: Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban, a csoportos bejelentkezés után ebéd a fedélzeten, majd szabadidő a városban vagy a hajón.

Indulás 18.00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

3.nap: Civitavecchia, Olaszország: Civitavecchia kikötőváros mintegy félórányira fekszik az olasz fővárostól, Rómától. Az “Örök Város” nem igényel különösebb bemutatást, hiszen a világ egyik turisztikai központja. Nincs még egy ilyen történelmi hely a világon, ahol lépten-nyomon fantasztikus császári templomok, etruszk síremlékek, korai keresztény templomok, középkori harangtornyok romjaiba botlunk, reneszánsz palotákat, pompás barokk bazilikákat csodálhatunk meg a mindig ragyogó napsütésben.

Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Palermo, Olaszország:  Palermo az ötödik legnépesebb város Olaszországban. Az egykor arabok által alapított városban a gyalogos városnézés, valamint az Ó- és Újtestamentum jeleneteit megörökítő arany mozaikjairól híres Katedrális megtekintése felejthetetlen élménnyé teszi az utazást. A másik vallási emlék Palermo legfontosabb barokk temploma, a Casa Professa. Palermo mindenképp megér egy látogatást hihetetlen kulturális örökségei, valamint elképesztő történelme miatt.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

5.nap: Cagliari, Olaszország​: A város szardíniai neve ‘Casteddu’, mely szó szerint kastélyt jelent. Az út ebbe a bájos városba a Bonaira templom és a bűbájos Poetto strand mentén vezet, mielőtt megérkezne az Urpin hegyhez. Olyan érdekességeket láthat a kirándulás során, mint az Elefánt-torony, amely 1307-ben épült a Pisai Köztársaság uralma idején és egy kis márvány elefánt szoborról kapta a nevét, amely a torony oldalán ‘egyensúlyozik’.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Palma de Mallorca, Spanyolország: Gyönyörű tájainak, kellemes, enyhe éghajlatának köszönhetően a város és a sziget felkapott európai üdülőhely. 

Érkezés a kikötőbe 13:30 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 23:59 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

7.nap: Valencia, Spanyolország: A rómaiak által alapított, a Turia folyó korábbi medre mellett található Valencia mindenképpen megér egy látogatást. A városban gótikus épületeket láthatunk és a pompás valenciai katedrális elképesztő látványt nyújt. Bár a bazilika túlnyomó részt gótikus épület, de a barokk és romantika jegyei is felismerhetők rajta.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 16:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Marseille, Franciaország: A Provence-Cote d’Azur régió fővárosa, Franciaország második legnagyobb városa a kozmopolita Marseille a délkeleti partoknál fekszik. Itt partra szállva programok kényeztető választéka vár a látogatókra.

Érkezés a kikötőbe 12:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség: 

Hamarosan...

Indulás 20:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Genova-Budapest: Érkezés 08.00 órakor, reggeli után kiszállás majd hazautazás Budapestre, útközben 3-4 óránként pihenőket tartva. Érkezés az éjszakai órákban.

Részvételi díj tartalmazza

utazást busszal Budapestről a kikötőig Genovába és vissza, magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére, 7 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös
rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor.

Részvételi díj nem tartalmazza

A kikötői illetéket (kb. 140 EUR (47.600 Ft)/fő)), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 10 EUR (3.400 Ft)/fő/éj, gyermek számára (12 éves korig) kb. 5 EUR (1.700 Ft)/ fő/éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Gyerekkedvezmény

Gyerekár (2-11, 12-17 éves korig) 2 fizető felnőttel egy kabinban érvényes.

 

 

      
még töltünk