• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Rólunk írták

Utasaink tollából

Kedves Fruzsina!!!

Hajókirándulásunk a beszállástól az út végéig csodálatos és élménydús volt.

A városokról a tájékoztatást külön köszönöm, mert nagyon hasznos volt. A hajón több alkalommal égészen megfizethető transzfer és városlátogatási ajánlatot kaptunk, az előre kinyomtatott tájékoztatón kívül a minden napi újságban. A kabinunk nagyon jó volt, a fiam és a lányom már az első este az egész hajót bebarangolták. A táj  és a tenger szépsége leírhatatlan ezt látni kell. Ez úton is még egyszer köszönöm minden segítségét.

***

Szia! 

Megvolt az utazás, nagyon jó volt minden :) és szuper jól éreztük magunkat! Köszönjük a segítséget :)

Üdv!

***

Tisztelt MAHART Tours!

Egy nagyszerűen sikerült út után köszönöm szíves segítségüket a hajóút szervezésében. Előtte és utána magunk szervezte utazásunk is kiválóan, minden baj és zökkenő nélkül telt el, ráadásul végig csodálatos volt az idő. Seattle-ben sok a látnivaló. Életre szóló élményekben gazdagabban térhettünk haza. A hajóút kifogástalan és professzionálisan szervezett volt. Minden úgy zajlott, ahogy vártuk, egy kivétellel. A tematikus éttermek kivételével az étkezésekhez mindenki sportosan öltözködött, színházi színvonalú öltözéket senki nem hordott a freestyle étkezéseken. Ennél nagyobb "gondunk" nem volt. Igényes utazóknak nagyon tudom ajánlani a fakultatív programokkal együtt, mert azok is profik voltak.

Köszönettel!

***

Kirándulás a Dunán Magyar idegenvezetéssel Budapest-Passau-Linz-Melk-Bécs-Budapest programunkról utasaink tollából:

Tisztelt MAHART Tours!

Nagyon jól éreztük magunkat a májusi hajóúton, az idegenvezető felkészültsége és szolgálatkészsége példaértékű. A jövő évi utazási ajánlatukat biztosan tanulmányozni fogjuk!

 ***

Kedves Beatrix!

A kiváló szervezésnek, fuvarozásnak és Nagy Gábor idegenvezetőnek köszönhetően csodálatos négy napban volt a múlt héten részünk. Rengeteg élménnyel, kalanddal és új kedves ismerettségekkel gazdagodva  jöttünk haza.Köszönjük szépen és további jó munkát, sikeres szervezést kívánunk!

 ***

...2013. július 3 - 6 között vettünk részt Budapest - Passau - Budapest programon. Gyakorlott utazók vagyunk és minden esetben a minőségi utakat, a nívós szolgáltatást keressük szabadságunk alatt, hogy megfelelő pihenést és kikapcsolódást élvezhessünk. Az Önök által szervezett utazás első percétől az utolsóig a kínált színvonal és programnál végig többet kaptunk mint amire számítottunk. Kezdve a Duna parti gépkocsi parkolás ügyintézésénél a figyelmességüket ill. az egész út során valamennyiük sok mosolyát, az igényes idegenvezetést Nagy Gábor részéről tisztelettel megköszönjük. Biztosak vagyunk abban, hogy Önök képviselik azt az irányt mely a jövő. Munkavégzésük, szolgáltatásuk színvonala példaértékű. Igaz, néhány program önhibájukon kívül elmaradt, de ezt a körülményt is képesek voltak úgy kezelni, hogy mindenki elégedett maradt.

Környezetünkben csak a legnagyobb elismeréssel szólunk az Önök munkájáról és mindenkinek ajánljuk az útjaikat...

Sok sikert kívánunk és jó egészséget a jövőben!

***

... minden nagyon rendben volt, nagyon jók voltak a szállodák, kényelmes a hajó, finomak az ételek , igazán szép út volt, csak rövid ! Külön megdicsérem az idegenvezetőnket, mindenre odafigyelt, nagyon sok információt és érdekes kiegészítéseket hallottunk tőle....várom a következő hajóutat!

***

Budapest-Passau-Budapest. 2013.jul.3-6.

Nagyszerűen szervezett és végrehajtott út volt, KITÜNŐ IDEGENVEZETŐVEL!

Szerencsés vagyok, hogy részt vehettem ezen az utazáson, talán lesz még lehetőség máskor is hasonlóra... 

***

Kedves Utaztatónk!

A Budapest Passau-Budapest utazáson vettünk részt 2014. július 23-26 között. Az utaztatás zökkenőmentes lebonyolítását Nagy Gábor professzionális szintű szakmai tudásával biztosította, fiatal kora ellenére igen nagy tárgyi tudással rendelkezik, és ezt az utazókhoz igazítva igyekezett átadni, szerény véleményem szerint igen jó hatásfokkal:-). Gergő aki a kormányt fogta, szintén remek partner volt, udvarias, figyelmes és kiváló járművezető...

***

Kedves MAHART TOURS!

... Elárulom, nagyon tartottam ettől a kirándulástól, mert életemben először töltöttem el pár napot a férjem nélkül. Nos, minden aggodalmam dacára a kirándulás nagyon-nagyon jól sikerült, számomra mindig egy csodás emlék marad.

Köszönhető mindez Gábornak és Gergelynek, a két őrangyalunknak, akik mindent megtettek azért, hogy mindannyian a legjobban érezzük magunkat. Az autóbuszban töltött idő is nagyon kellemes volt: Gábor remek történetekkel szórakoztatott bennünket, Gergely pedig rendkívül körültekintően és gondosan vezetett. Mindkettőjüknek szívből köszönöm ezt a csodás élményt, amit megkoronáz az MS Kaiserin Elizabeth hajó nagyszerűsége. A szállások is kiválóak voltak, nagyon élveztem...

***

Nagyon Szépen Köszönöm!

Öröm volt Önöknél kompjegyet rendelni!

További Szép Napot!
Üdvözlettel!

***

Kedves Németh Edit,

Nagyon köszönöm a munkáját, minden tökéletesen működött.
Isteni volt a komp út.

Üdvözlettel!

***

Kedves Gabriella!
 
Nagyon köszönöm a visszajelzését, nagyon jó volt a hajóút. :) 
Amennyiben a jövőben hajózni fogok, mindenképpen Önt fogom keresni személyesen, így elkerülök majd minden félreértést... :)
 
Tényleg köszönöm a pozitív hozzá állását!
 
Szép napot! :-)
 
Üdv:
 
***
Kedves Gabriella!
 
Az utazás megvalósult, semmi probléma nem volt, köszönöm közreműködését!
 
Üdvözlettel:
Egy boldog utas
 
***
	Kedves Gabriella !

Nagyon köszönünk mindent és nem tudom, hova lehet jelezni,
hogy mennyire meg vagyunk elégedve az Önök szolgáltatásával.
Gyorsak, rugalmasak és eddig minden rendben volt.  Tényleg
csak megköszönni tudjuk.

Üdvözlettel:

még töltünk