• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Szárnyashajós program Kalocsa és Hajós

 


Szárnyashajós kirándulás Kalocsára és Hajósra

 

 

    

 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

 

Felnőtt:29.990,-Ft/fő

Gyermek (2-14 év): 24.990,-Ft/fő

Gyermek 2 éves kor alatt ölben utazva ingyenes

 

 

PROGRAM:

07.30

találkozás a Vigadó téri Hajóállomáson, 08:00 - kor indulás az 5/A kikötőtől Kalocsára a Bíbic 2 szárnyashajóval. A szárnyashajón az ülőhelyeket beszállási sorrendben lehet elfoglalni.

Kb. 10.10  

körül érkezés a kalocsai kikötőbe, ahol vendégeinket autóbusz és helyi idegenvezető várja, aki majd egy rövid városnéző séta keretében mutatja be Kalocsa értékeit és történelmi múltját.
Megtekintik az érintetlen barokk főteret, a Szentháromság teret és kívülről az Érseki Palota, Érseki kincstár - Astriceum épületegyüttesét.

Tájházban megismerkedhetnek Kalocsa népművészetével, miképp születnek szebbnél szebb motívumok az asszonyok keze nyomán, s miként éltek a kalocsai emberek a múltban.

Buszos utazás után megérkeznek Hajósra, ahol a Pincefaluban ebédelnek (húsleves, marhapörkölt, rétes).

A program végeztével  vendégeinket egy kis sétára invitáljuk. Megcsodálhatják a faluszerkezetben épült pincefalut, ahol csak a bor lakik - borkóstoló három fajta borral, pogácsával. Busszal továbbutazva a legjellegzetesebb fűszernövényünk a paprika termelésének, feldolgozásainak fázisaival találkozhatna a Paprikavilág múzeumában, visszautazás busszal a kikötőbe.

Kb. 16.45

visszaindulás Budapestre a szárnyashajóval.

Kb. 19.00

érkezés Budapestre, a Vigadó téri Hajóállomásra.

 

A program-, és menüváltoztatás jogát fenntartjuk!

A program minimum 20 fő jelentkezése esetén indul.

 

INFORMÁCIÓ ÉS FOGALÁS:

+36-1-4863610

info@maharttours.com

 

 

JEGYÉRTÉKESÍTÉS:

Webshop:

 

Az online webshopban történő jegyvásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk a menetjegyek árából. A kedvezményes jegyvásárláshoz kérjük kattintson a JEGYVÁSÁRLÁS gombra.

 

 

 

 

továbbá

 a Vigadó téri és

Nemzetközi Hajóállomáson

 

Engedélyszám: R0942/1994/1999

                

még töltünk