• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Nemzetközi kompjegyek

beszállásfedélzetenkiszállás

 

MIÉRT ÉRDEMES KOMPPAL UTAZNI ÉS A MAHART TOURS-NÁL FOGLALNI?

 

Tengeri kompokat szigetek elérésére, illetve olyan esetekben használnak, amikor a célállomás országúton csak igen nagy kerülővel vagy egyáltalán nem érhető el. A legismertebb tengeri kompútvonal a La Manche csatornát Calais – Dover között átszelő komp. Nyaraláshoz a legkeresettebb útvonalak a korzikai, szardíniai és a görög szigetekre való átkelések.

 

A komppal utazás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és szinte életformává vált mind a fiatalok, mind pedig a családdal utazók körében.

A komphajón éttermek, kényelmes társalgók, üzletek és szórakoztató létesítmények várják az utazóközönséget. Családbarát kiszolgálással, játszóházzal, videó szobákkal, pelenkázóval várják a gyerekeket. Amennyiben az átkelés menetideje hosszú, esetleg éjszakai átkelésről van szó, érdemes kabint foglalni, mert ezzel egy éjszakai szállást is kiválthatunk, miközben haladunk az úticélunk felé. Így hasonló élményben lehet részünk, mint egy mini hajós körutazáson. A gyerekek szeretik a hajón alvás ötletét és az emeletes ágy mindig nagy élmény számunkra. Az átkelés nagy kaland a családnak vagy egy romantikus nyaralás kezdete a pároknak.

 

A kompos utazásnak számos előnye van. Az egyik, hogy vihetjük magunkkal a hajóra az autónkat, benne az összes számunkra szükséges dologgal, anélkül, hogy aggódnunk kellene a poggyász túlsúlya miatt.

 

Amennyiben autóval megyünk például Korzikára, Szardíniára vagy valamelyik görög szigetre, lehetőségünk van bejárni a környéket, felfedezni a természeti kincseket külön autó bérlése nélkül.

A kompokon, az átkelés hosszától függően, különböző elhelyezések között válogathatunk. Az autóban egyik útvonal esetében sem tartózkodhatnak az utasok, és a kompút során sincs lehetőség az autóhoz menni. Még az egynapos átkelések esetében sem mindig megengedett, így érdemes külön csomagolni a hajón töltött éjszakára.

A fedélzeti jegy a legolcsóbb, ez alatt a fedélzeten elhelyezett padokat, székeket kell érteni, vagy az éttermek, bárok ülőhelyeit.

Aki már minimális komfortot szeretne, de nincs szüksége kabinra, annak javasoljuk a fotelülést. Egy moziteremhez hasonlóan kell elképzelni, számozott fotelekkel, ez már fix helyfoglalást jelent.

A következő kategória a kabin, mely lehet ablakos, ablaktalan, lakosztály, kétágyas, négyágyas. Nagy többségében komfortos, tusolóval, WC-vel felszerelt kabinokról van szó, de néhány régebbi komphajó esetében van csak mosdóval, vagy csak WC-vel ellátott kabin is. Ezek alacsonyabb kategóriájúak, de kényelmesebbek a fedélzeti jegynél.

Utasaink körében a legkedveltebb útvonalak a szardíniai és korzikai átkelések. A társaság egy különleges extra szolgáltatással, bizonyos járatokon már az előző este lehetőséget ad arra, hogy elfoglalják a kabint, így nem kell hajnalban kelni és sorban állni a check-in-nél, hanem még nyugodtan aludhatnak, mialatt a komp kihajózik a kikötőből. Ezzel is kiválthatunk egy plusz szárazföldi szállást.

 

A kompok által kínált szabadság azt jelenti, hogy a családok saját autójukkal, akár házi kedvencünk társaságában mehetnek nyaralni, és még lakókocsit vagy utánfutót is vihetnek magukkal. Motorkerékpárosok és kerékpárosok is kihasználhatják a fedélzeti szolgáltatás előnyeit. 

Irodánk több mint 70 komptársasággal áll kapcsolatban. Tapasztalt és hozzáértő csapatunk segít Önnek megtalálni a legkedvezőbb árú jegyet és a megfelelő menetrendet.

Gondoljon időben kompjegy foglalására és kezdődjön a nyaralás már a fedélzeten!

 

MIÉRT ÉRDEMES A KOMPJEGYET NÁLUNK MEGVÁLTANI? MERT...

 

  • Több mint 70 komptársaság járatai közül választhatnak
  • az irodánkban foglalható társaságok útvonalai lefedik a földközi-tenger keleti-, nyugati medencéjét, az északi- és a balti-tengert
  • európai országok mellett tunéziába, algériába, marokkóba is vásárolhat nálunk kompjegyet
  • egy útvonalra többféle átkelési lehetőséget ajánlunk
  • segítünk a legkedvezőbb ár megtalálásában!
  • irodánk kezelési költsége mindössze egyszeri 12 euró megrendelésenként
  • kedvezményes árak csoportos foglalás esetén

 

Várjuk megtisztelő ajánlatkérésüket és foglalásaikat!
 

Tel.: (06-1) 486 3610
Fax.: (06-1) 266 4223
E-mail: info@maharttours.com

 

 

család

 

Irodánkban többek között az alábbi társaságok jegyeit értékesítjük:

AdriaAdriaticaAegean Speed LinesAlgérie ferries Als FaergenAnek SuperfastAnek LinesAzzurra Line Bahamas FerriesBaleariaBlue LineBlue Star Ferries Bornholmer FaergenCeltic LinkColor LineCondor Ferries Corsica FerriesCTNDFDS Seaways Eckerö LineEuro TunnelDodekanisos SeawaysEndeavor Lines Erturk LinesFinnlinesFjorflineGrandi Navi Veloci Grimaldi LinesHellenic SeawaysIrish FerriesJadrolinija Marmara LinesMinoan LinesMobyP&O Ferries PolferriesScandlinesIsle of ManSea Jets Silja LineSmyrill LineSNAVSNCM Stena LineSt. Peter LineTallinkTirrenia ToremarAccionaTT LineTTT Lines Venezia LinesViking LineVirtu FerriesWight Link

 

 

 

Viking LineCorsica Ferries

még töltünk