• (06) 1-48-44-012

MAHART Tours Utazási Iroda - Minden ami hajózás! Tengeri hajóutak, folyami hajóutak, tengeri csoportos hajóutak, hajótársaságok, hajózás, komp, kompjegy

Újra a fedélzeten az MSC-vel!

Az MSC Cruises üdvözli Utasait újra a fedélzeten!

 

Az MSC-vel hajózni olyan,mint egy "biztonsági buborék" - ban hajózni, ahol a továbbfejlesztett egészségügyi és biztonsági intézkedések sora biztosítja az igazi nyaralási élményt a foglalástól kezdve egészen a hajóút végéig. A részletes Egészségügyi és Biztonsági Protokollt ITT találja.

 

  • Beszállás előtt 48 órával az utasoknak antigén vagy RT-PCR tesztet kell elvégeztetniük, melynek eredményét beszálláskor be kell mutatni. Ez alól kivételt jelentenek a 2 éven alatti gyerekek, vagy akik angol nyelvű oltásigazolással rendelkeznek (Pfizer, Moderna, AstraZeneca és Johnson&Johnson az elfogadottak, amenniyben a 2.dózis óta 14 nap eltelt már a hajóút indulásáig) vagy akik 6 hónapon belül átestek a betegségen és erről angol nyelvű igazolással rendelkeznek.  
  • Minden utasnak teljeskörű, COVID-19 fedezetet is nyújtó (útlemondási, valamint betegség-, baleset- és poggyász) biztosítással kell rendelkezni, melynek fedezeteigazolását a beszállási folyamat soán be kell mutatni.
  • A hajóból kiszállás csak úgy lehetséges, ha az utasok az MSC Cruises hivatalos parti kirándulásán vesznek részt, mivel így lehet csak biztosítani ugyanazt az egészségügyi protokollt, mint a fedélzeten
  • Ha a nyilvános helyeken, például a felvonókban és a színházban a kötelező távolságtartást nem lehet kivitelezni, az utasokat arcmaszk viselésére fogják kötelezni.
  • Folyamatos fertőtlenítő takarítás
  • "Cruise with Confidence": a hajóút időpontja 15 nappal indulás előttig módosítási díj nélkül változtatható 

 

még töltünk